SPIRITZ Skjern Å Distilled. Vestjyllands spiritusfestival 2022

SPIRITZ - Skjern Å distilled er en spritny spiritusfestival forankret i den vestjyske natur. På Remissen Skjern kan du møde lokale øl- og spiritusproducenter og smage deres produkter. Det er unikt at have så mange producenter på relativt lille geografisk område. og det vidner om, at de vestjyske råvarer og producenter kan noget helt særligt.

Vesterhavsmost & TONOW destilleri har arbejdet med æbler og smag i et samarbejde mellem Vesterhavsmost og Aarhus Universitet. Danmark blev delt ind i lokale Terrons, Vesterhavsmost ligger i den nordlige terrons. Vesterhavsmost & TONOW destilleri er speciel, fordi gården hovedsagelig ligger på næringsfattige jordarter. Manglen på næringsstoffer og vand i jorden resulterer i et mindre, men mere smagfuldt æble. Ud over os selv deltager 13 andre producenter og har hver deres historie og deres unikke produkter.
Hør om Spiritussens historie - fra den mørkeste Middelalder til det seneste skrig på scenen. V/Jonas Stengaard Jensen  fra Stauning Whisky.
professionelle bartenderer duellerer om deres bud på SPIRITZ' signatur - coctail 2022. med lokale produkter. Kasper Riewe-Høgh fra Duck and Cover, Mia Hjorth Hansen fra Gedulgt, Ulrich Deleuran Steffensen fra Unda og Jesper Skov fra hotellerne Peak 12 og Pier 5
Dommerpanelet består af Jesper Uhrup og Rene' Langdal fra Magasinet Gastro og Hardeep Rehal, grundlægger af Cocktailsolutions.
Se hele programmet på     WWW.SPIRITZ.dk