Vesterhavsmost æblemost Sweet Sixteen 0,75L

35,00 kr. 

Indhold: 0.75

11 stk På lager, leveringstid: 1-3 dage

Navn "Vesterhavsmost æblemost Sweet Sixteen 0,75L"

  • Sweet 16 er en amerikansk æblesort, som en ven forærende os for 15 år siden. Det var et meget robust træ, som gav en masse dejlige æbler, og vi satte derfor gang i en større produktion. I dag har vi omkring 1.000 træer med Sweet 16 i plantagen. Æblet er groft i uretmæssigt i udseende, men du bliver ikke snydt når moster er kommet på flaske.
  • Sweet Sixteen er et helt unikt æble, når det modner i plantagen går vi og venter på det helt rigtige tidspunkt. Her får den dejlig sød æble smag med kirsbær eftersmag, det er virkelig lækkert.
  • Vi serverede på et tidspunkt Vesterhavsmost Sweet 16 for bar manageren på en af Michenin, og han sagde, at Sweet 16 var det tætteste, han havde været på at få en Calvados – uden alkohol!
  • Mosten har en smuk, klar lysegrøn-gullig farve. Prøv Sweet 16 i en cocktail – for eksempel en Washington Apple: Mix en god amerikansk bourbon med TONOW Sweet 16, tranebærjuice og Vesterhavsmost Sweet 16, og server den iskold i et stort shotglas med en skive æble som garniture.

 

Fri fragt fra 399kr: Til pakkeshop

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.