Fadlagret
Vores æblebrandy er lagret på egetræsfade.
hvad er brandy?
Brandy er en fælles betegnelse for brændevin der produceres ved destillation af vin. Brandyer fra Cognac og Armagnac i Frankrig har deres navn fra oprindelses stedet. De er beskyttet af EU´s oprindelses lovgivning. Vores brandy er lavet af Eau de Vie, som er destilleret af frugtvin, som i vores produktion er æbler og pærer. Æblerne bliver raspet op presset i vores bæltepresser, hvorefter den gærer og når den er klar bliver destilleret i vores patenterede Müller Aroma destilleri.
Calvados
I Normandiet laver man Calvados og der har været beplantninger med æbler i århundrede. På et af de nyeste Calvados museer hænger der et stort banner, hvor der står ( Det var vikingerne der startede det) Æbletræerne står spredt og der går køer imellem dem. Calvados fik et større udbredelse i 1980'erne. hvor interessen for autentiske produkter vokser.
Vi har taget denne produktion op, da vores frugt er syrlig og med fantastik smag. Flere af vore Brandyer (Calvados) er lavet på sortsren Eau de Vie og får medaljer i Tirol, Berlin og London. Idag ligger flere af vore Brandyer på nye fade i 2 år og afsluttes på brugte Stauning Whisky fade og Oloroso Sherry fade men også vore egne Pommeau No 18 fade. Dette giver helt nye smags lag.