TONOW Pommeau no.18 - En god aperitif
Pommeau No 18 er en vores version, af den lækre æble spiritus fra Frankrig.
En god aperitif der kombinerer styrken fra Eau de Vie med æblemostens sødme. Pommeauen har ligget på egetræsfade, for at modne smagene og give pommeauen en dejlig lidt cremet mundfølelse.
Når du hælder din Pommeau No 18 i et ballonglas, er det først den søde duft af kandiserede æbler der rammer næsen. Der er masser af forskellige frugtnoter i smagen, som forbliver i munden længe. Pommeau No 18 kan både bruges som en god aperitif på varme sommerdage eller som et lille glas til osten.
Æble aperitif 0,5L - Sølv medalje
- Æble aperitif er en pommeau med lækker sød æblesmag, frugt, lidt træ, lidt tørret abrikos, lidt honning, oxideret/iltet æble, lidt træ/cedertræ, lidt sherry.
- Duften er mild og syrlig sød æble, lidt alkohol, vanille, ovnbagte æbler, pommeau/æbleau, tørret frugt (abrikos, svesker), frugt, brunt æble/oxideret æble, anelse honning, æblemost, æblejuice, anelse træ/cigaræske.
- Vores pommeau er lavet med Eau de Vie og rød aroma æblemost.& Modnet på egetræsfade.
- 0,5L flaske. og 20 % alc.
- Sølvmedalje vinder til IWSC International Wine & Spirit competition i London 2024.
Kunne ikke indlæse afhentningstilgængelighed
Afhentning tilgængelig hos Vesterhavsmost
Normalt klar inden for 4 timer
Æble Aperitif 0,2L - Sølv medalje
- TONOW Apple aperitif har en dejlig sød smag af, æblemost, frugt, noter af tørret abrikos, lidt honning, lidt sherry
- Duften er let og med syrlig sød æble, noter af vanilje, bagt æble, pommeau/æbleau, tørret frugt (abrikos, svesker), frugt, brunt æble/oxideret æble, anelse honning, æblemost, æblejuice, anelse træ/cigaræske.
- Vores æble aperitif er lavet med frugtbrændevin og rød aroma saft.
- Lagret på egefade for at modne den dejlige aperitif.
- 20 % alkohol.
- 0,2L.
Kunne ikke indlæse afhentningstilgængelighed
Afhentning tilgængelig hos Vesterhavsmost
Normalt klar inden for 4 timerHistorien om Pommeau
Ingen ved præcis hvornår Pommeau blev opfundet i Frankrig, men man mener det kan dateres tilbage til 1600 tallet. Landmændene begyndte allerede dengang at blande deres nypressede æblesaft med deres cider eau de vie. Idag bliver det lavet med Calvados i Frankrig, som giver den specielle franske karakter.